Saturday, 8 December 2012

Awal semester akhir?



Tu diaa...
Tajuk mengelirukan? Biasa,,, trademark aku. bhaaha..

Bukan ape, saja je aku nak cerita pasal semester akhir aku di UiTM Segamat ni. Sebagai kenangan di masa hadapan nanti. Poyonye ayat ko ni fana, hah, tu yang korang rasa kan? Aku pun rasa begitu. kihkihkih..

OOOpppsss, sebelum aku lari ke topik yang merapu, sebenarnya aku nak cerita pasal aku bawak kawan aku, @Jamilah_Johan ni pergi klinik coz tangan dia kena gatal-gatal. Dia taknak pergi klinik kerajaan coz katanya dia dah pergi tapi tak baik-baik. Apa nak katakan,, aku pun temankan lah dia pergi klinik swasta kat segamat tu. Klinik Ali namanya.

Tapi service klinik tu sangatlah poor, registration setengah jam,, tunggu doktor setengah jam lagi. Dekat satu jam jugaklah kitorang dekat klinik tu, padahal takda orang pun masa tu. 

Bila dah dapat masuk, kena marah pulak. hahaha.

Masuk-masuk je...

Doktor : Jamilah ye, kenapa? apa masalah?
Jamilah : Ni tangan saya ni doktor, dia macam nak hilang cap jari.
Aku : (nak tergelak je)
Doktor : (Dia pun tak tahu nak buat apa dia belek-belek tangan milah, pastu dia cek blood pressure, pastu dia check mata. Motif?? )
Aku : Milah, cakaplah kau sakit kepala kan tadi?
Doktor : Apa?
Jamilah : Takda, tadi tunggu lama sakit kepala. (milah ni memang gelabah sikit)
Doktor : Hey awak ingat saja-saja je ke saya nak lambat? tengok budak tu" sambil tunjuk dekat belakang bilik tu ada budak sedang terbaring Sawan katanya.

Tapi kitorang bukan nak buat dia terasa, milah tu memang gelabah sikit, takyah la nak marah-marah! haishh!!  Nyampah betul aku kalau orang kerek-kerek ni. APTB!

Lepas ni Milah, kita pergi klinik lain jelah. Jangan pergi klinik tu lagi. hahaha

Ni gambar-gambar semasa di Klinik Ali tu ;

Tengok tu, @Jamilah_Johan promote ubat dia.

Me with Milah. :D

Okayyy.. Abaikan muncung saya. hahaha.

\
That's all from me..

Assalamualaikum.. :*











GOOGLING ~