Saturday, 2 July 2011

UlangTahun

Assalamualaikum..

Hope korang sume sihat n happy sajer coz harinie hary yang bermakna buatku.
masuk harini aq dah bersama die SETAHUN!! 
xsangka aq, pejam celik-pejam celik da setahun da kitorang kapel. Masa yang berlalu begitu pantas sampai aq sendiri x mnyedarinya. 

Walaupun dah setahun hubungan aq dan dia, aq x pernah sedikit pun merasa bosan kerana dia sangat istimewa dan sangat ku cintai. Walaupun kadang-kadang ade berselisih faham... Almaklumlah, aq nie da la kuat jeles, cepat merajuk, n macam-macam lagilah sifat2 negatif yang aq rase ade pada diri aku nie.. P die tetap cakap die sayang kat aq, die nak aq je bersama die,.. Sebab tuelah bile dengan die aq rase mase sgt cepat pergi. Bile aq rase down ke, kecewa ke.., die sentiasa di sisi aq buat aq happy..

Untuk SeseOrang yg sGt ku sayangi,

Maaf ye sayang andai diri ini ada membuat kau terluka, menangis, marah.. 
Sayang betul-betul ingin menjadi yang terbaik buat Abang.. xpena terlintas dalam hati nie nak buat camtu.. 
Lau leh, sayang nak wat abang happy je setiap mase nan sayang.. p sayang tau,, setiap hubungan ade pasang dan surutnya.. P hanya satu yang sayang harapkan dari abang hanyalah kasih sayang yang tulus dan ikhlas dari hati.., x ada yang lain lagi yg sayang nak.. Boleh x abang sayang kat sayang sampai sayang pergi wat selama-lamanya? t lau sayang da xda, awula abg yeh cari orang lain taw..

Thanx sangat abang sebab sudi syang kat sayang, terima sayang apa adanya.. Sayang heppy sangat dapat kekasih macam abang.. Syg harap hbngan kita nie berkekalan hendaknya.. 

Gmbar lame tp sgt berharga!!


Miannae!!!!!!!!

Walaupun harini kitorangnye annivessary 1st year (kapel je pon, annivessary bagai. hehehe), p kitorang x dapat jumpe or celebrate it coz aq ade modul Kemahiran Insaniah yang wajib pergi oleh semua rakyat jelata di bawah naungan UiTM. Daie pukul 8 pagi tadi pai kul 6.30 baru habis. Nasib baik modul sem ny lepak je x dela aq pengsan nx bangun-bangun daie ats katil pai esok kan.. Btw, before g tadi aq sempat snap gambar kit, nak share je.. hehehe..

ngee..





 Esok pulak aq ade Family Day untuk kolej kesayangan aq ny ha,, pagi-pagi buta dah kene turun,, haish!! lemah lutut ny cam nenek2 umur 90 tahun! Tapi demi kolej tercinta kan......    (-_-) kenela pergi jugak.
Okela, sampai disini je yang aq yeh katakan, yang len akan ku katakan pada lain hari yerk! maap! huhuhu..

wAssalam..

2 comments:

  1. wahhhhhhhh..untung leeee ada pakwe!! huhu :P

    ReplyDelete
  2. hehee.. mestyla untung,,
    ko tue g carik pat!!

    ReplyDelete

GOOGLING ~