Saturday, 8 December 2012

Aku terima kamu seadanya...



Assalamualaikum..

haa,, tajuk nak jiwang jiwang.. 

Sebenarnya tajuk tu bukan untuk siapa-siapa, maksud siapa disitu tu oranglah kan. Tapi ia adalah untuk result aku. huhuhu
 hurrmmm,,, tak sangka jatuh sem ni. Apalah nak jadi dengan aku ni kan..
Tak pelah,, aku rasa aku dah cuba yang terbaik.

Papepun syukur ALHAMDULILLAH YA ALLAH..

Aku rasa sem lepas pointer jadi macam ni maybe sebab layan korea banyak sangat! hurrmmm,, penangan korea dalam hidupku.

But then semester ni, aku takkan abaikan pelajaran lagi coz this is my last semester for Diploma in Banking. Kawan-kawan please doakan saya jugak ea..

Assalamualaikum.. ;)

No comments:

Post a Comment

GOOGLING ~