Tuesday, 14 August 2012

Balik Kampung



Kalau dah merantau, rasa nak balik kampung tu lain macam sikit. Lagi-lagi kalau tak balik rumah lagi ramadhan ni.  Tadi last kelas, lecturer baru cakap "okay class saya nak ucapkan..." Bebudak kelas aku terus YEYY!!!! Selamat Hari Raya sir,, kitorang dah nak balik kampung ni.. wahaha..


Tak senonoh je budak. Lecturer belom habiskan ucapan dia lagi. saboo jelah. :D Even ada yang balik lewat sikit dah siap-siap kemas barang. Bilik aku dah penoh dengan beg-beg yang nak di bawak balik oleh roomate-roomate aku untuk raya kali ni.

Ni lah buktinya.

Aku rasa nak bawak banyak barang balik, tapi kemas-kemas tak tahu pulak apa yang nak di bawak balik. Last-last bawak beg kecik ni and laptopje. 

Tapi abah and mak datang ambil petang, cepatlaa masa berlalu. Tak sabar nak balik kampung..




MELAKA!!! Wait for me,, I'm coming home!!

No comments:

Post a Comment

GOOGLING ~