Monday, 13 August 2012

Photoshoot

Assalamualaikum..

Pada suatu hari yang hening, kami roomate2 telah mencapai kata semangat untuk memasuki pertandingan photography anjuran kelab PHOCUS. Saja-saja je main-main ambil gambar guna kamera D5100. Boleh tahan jugak gambar dia. First time pakai lah kata.

Lagipun hadiah dia lumayan jugak. 

First prize: RM150
Second prize: RM100
Third prize: RM70



TEMA?? : RETRO

Ni gambar aku men-men jek. HAHAHA.



Ni sebenarnya gambar-gambar yang dipertandingkan: 





Aku tahu aku tak sepatutnya jadi model kat situ. Tapi bebudak ni suruh jugak. Amek la gambo model tak bertauliah haaa...  -__-"


After Photoshoot session :


Ni lah dia junior-junior aku yang officially menjadi partner dalam contest ni. ;)




Siti Hajar Osman. (I am JPK Sektor B Kolej okayyy) hahaha. jan marah hajar, gurau-gurau. :D


Soo,, Keputusan pertandingan????


Korang dah boleh expect sendiri kan? bhahaha. so just SHUT YOUR MOUTH UP!!!


 OK BYEEEE....



No comments:

Post a Comment

GOOGLING ~